logo de gouden legende

Arrangementen

brasserie wilrijk
restaurant met kinderparadijs

Arrangementen & algemene voorwaarden

Bij De Gouden Legende kan je zonder problemen een evenement organiseren, waaronder een communie- of lentefeest of een koffietafel.

Hieronder geven we je alvast een woordje uitleg over de diverse mogelijkheden en zetten we onze algemene voorwaarden voor groepen en feesten op een rij.

Aarzel niet om ons aan te spreken mocht je daarover vragen hebben.

Een communie- of lentefeest bij De Gouden Legende is een feest voor de hele familie. Ons team geeft je kinderen extra aandacht en laat ze volop in het kinderparadijs ravotten. Ondertussen kan je samen met je gasten van een rijkelijk diner genieten. 

Je hebt daarbij de keuze uit een familiemenu of een menu voor groepen. Uiteraard kunnen we die menu’s aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen en hebben we een aangepast kindermenu ter beschikking. Als dessert kan je voor een ijslam of -bijbel gaan. 

De prijs van een communie- of lentefeest hangt af van je individuele wensen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Als je een datum wil reserveren, vragen wij je om op locatie in onze brasserie een voorschot te betalen. Daarna brengen wij het hele evenement voor je in orde.

Moest je onlangs afscheid nemen van een dierbare? Dan bieden we Bij De Gouden Legende een helpende hand om een serene koffietafel te organiseren. Bij ons ben je zeker van rust, ruimte en een deskundige begeleiding. Ons vriendelijke personeel maakt er een punt van om een waardige afscheidsbijeenkomst op poten te zetten. 

Een koffietafel kan uitsluitend georganiseerd worden na reservatie en kost € 17,50 per persoon. Net als bij communie- en lentefeesten is de prijs hier onder voorbehoud van wijzigingen. Bekijk hieronder het traditionele menu en de eventuele uitbreidingen:

Menu

Uitbreidingen

variatie aan broodsoorten

pistolets, sandwiches & stokbrood

kaas

ham

zoet belegd

chocoladebroodje

boter & olijfolie

koffie & thee (onbeperkt)

groentebouillon met balletjes (€ 2,00 p.p.)

tonijnsalade (€ 2,00 p.p.)

preparé (€ 2,00 p.p.)

kip curry (€ 2,00 p.p.)

appeltaart (€ 2,00 p.p.)

Limburgse rijstvlaai (€ 2,00 p.p.)

roerei met spek (€ 2,50 p.p.)

koffiekoek (€ 2,00 p.p.)

fruitsap (€ 2,50 p.p.)

 1. Reservatie
  Je feest vastleggen, gebeurt steeds ter plaatse in onze brasserie. Je betaalt dan een voorschot van € 10,00 per persoon bij een minimaal bedrag van € 100,00. Dat voorschot blijft verworven en zal als schadevergoeding dienen bij annulatie, onder voorbehoud van een vergoeding voor hogere en reële schade.
 2. Menu’s
  Alle menu’s die wij voorstellen, zijn slechts een leidraad voor het persoonlijke menu dat je bij ons kan samenstellen. Het familiemenu in het bijzonder is mogelijk tot 25 personen, zonder dat je vooraf je keuze hoeft door te geven. Het dessert kan je door een ‘omelette Sibérienne’ vervangen.
 3. Producten
  Aangezien we uitsluitend met verse producten werken, kunnen sommige grondstoffen uit voorraad zijn – afhankelijk van het seizoen, de aanvoer en het marktaanbod. We vervangen die producten dan door gelijkwaardige alternatieven uit dezelfde prijsklasse. Dat gebeurt steevast in overleg met de gastheer en/of -vrouw.
 4. Btw & bediening
  Al onze prijzen zijn inclusief btw en bediening. Bij catering en buffetten is het personeel echter niet inbegrepen.
 5. Reservatietijden
  Aankomsturen kan je altijd zelf aangeven. Voor een middagfeest geldt je reservatie tot 17.30 uur, bij avondfeesten geldt die tot 01.00 uur. Wens je langer te blijven? Dan rekenen wij een onkostenvergoeding aan van € 35,00 per kelner, per aangevangen uur.
 6. Decoratie & menu’s
  Als je je feest extra wil aankleden, kunnen wij voor bloemen, menukaartjes en speciale versiering zorgen. We stellen dan een persoonlijke offerte voor je op.
 7. Kindvriendelijkheid
  Bij De Gouden Legende kan je voor je kinderen een apart menu laten samenstellen. Daarnaast beschikken we over een kinderparadijs dat geopend is op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 17.30 uur en op zondag de hele dag. Het inkomgeld van € 7,50 per kind omvat drankjes, een ijsje en toezicht van een nanny. Wij verwelkomen alle kinderen ouder dan twee jaar.
 8. Betalingsvoorwaarden
  Alle betalingen vinden na afloop van de feestelijkheden plaats. Het exacte aantal personen dien je ons dan weer ten laatste twee dagen op voorhand mee te delen. Dat aantal is dan definitief en er kan geen vermindering op verrekend worden. Qua betaalmogelijkheden kan je bij ons met cash, via VISA of via Eurocard betalen. We aanvaarden geen Bancontact of overschrijvingen.
 9. Geschillen
  In geval van geschillen die tot de bevoegdheid van een vredegerecht behoren, zal de vrederechter bevoegd zijn van de plaats waar onze maatschappij haar zetel heeft. Voor overige geschillen is, naar gelang de hoedanigheid van de klant, de rechtbank van koophandel of de rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen bevoegd.
 • Moederdag 15/08: moederdagmenu & beperkt à la carte
 • Herfstvakantie: gesloten van 28/10 tot en met 05/11, weer geopend op 06/11
 • Kerstavond 24/12: menu & beperkt à la carte (geopend vanaf 17.00 uur)
 • Kerstdag 25/12: menu & beperkt à la carte (geopend vanaf 12.00 uur)
 • Oudejaarsavond 31/12: gesloten
 • Nieuwjaarsdag 01/01/25: geopend vanaf 16.00 uur
Favo icon Tekengebied