Welkom in De Gouden Legende

Uw ideale culinaire halte in Wilrijk

De Gouden Legende, een riant hoekpand met een gezellig terras, is de ideale plek om alle stadsdrukte eventjes te ontvluchten. Voor een snelle lunch of een gezellig diner in een sfeervol kader bent u bij ons aan het juiste adres.


Onze chefs serveren u overheerlijke klassieke gerechten in een hedendaags jasje. Onze uitgebreide menukaart en regelmatig wisselende suggesties zullen u zeker kunnen bekoren.


Mag het eens wat anders zijn? Kijk dan snel bij onze arrangementen, de ideale formule op een geslaagde avond bij De Gouden Legende.

CF189257

CF189143

CF189235

Dagmenu @ € 13,- p/p

Een nieuw dagmenu voor tijdens de week!!
We starten met een overheerlijke dagsoep, als hoofdgerecht kunt U kiezen uit onze vlees- of vissuggestie (suppl € 2). We sluiten af met een nagerecht.
Dit menu is elke werkdag verkrijgbaar van 11u30 tot 14 u en van 17u tot 19 uur.
Wij werken met verse producten, op=op. Reservatie is mogelijk. » Bekijk snel ons dagmenu

Zondagbrunch in De Gouden Legende

Elke zondag verkrijgbaar vanaf 15 volwassenen » lees meer...

Iets te vieren Feestborrels

Heeft U iets te vieren...? Wij organiseren het graag voor U.Wenst U een borrel te organiseren voor Uw verjaardag, Uw pensioen, een kerst- of Nieuwjaarsdrink,… » lees meer...

Moederdag 2017

Op 15 augustus is het Moederdag, de ideale gelegenheid om moeder eens in het zonnetje te zetten en achter het fornuis weg te halen. Deze… » lees meer...

Kinderparadijs

Speciaal voor onze kids is er een fantastisch kinderparadijs in De Gouden Legende. Plezier gegarandeerd!

» Ontdek het snel hier...